150 Years Netherlands

Diensten voor jachten

Hulp bij het verkrijgen van kwaliteit en veiligheid in luxueuze jachten

Wij zijn al meer dan 125 jaar betrokken bij de classificatie van zowel zeil- als motorjachten. Het eerste Jachtregister werd in 1878 gepubliceerd.

Wij zijn al meer dan 125 jaar betrokken bij de classificatie van zowel zeil- als motorjachten. Het eerste Jachtregister werd in 1878 gepubliceerd.

Naarmate jachten van meer dan 24 meter lang groter, geavanceerder en complexer zijn geworden, hebben we onze diensten in deze gespecialiseerde industrie uitgebreid om een eersteklas product te leveren zoals door de industrie verwacht wordt.

Wij kunnen u helpen uw idee van een veilig, betrouwbaar en luxueus jacht te realiseren, door de verschillende partijen hulp te bieden tijdens de ontwerp- en bouwfase.

Welke ervaring hebben wij?

We bieden hulp in elke fase, van conceptontwikkeling tot ontwerp, bouw en gebruik. We helpen op elk moment te verzekeren dat het jacht bouw- en veiligheidsnormen naleeft, en zorgen er tegelijkertijd voor dat de ontwerper, aannemer en technische adviseurs de flexibiliteit hebben om een jacht te creƫren dat aan de verwachtingen van de eigenaar voldoet.

We hebben met alle bekende jachtontwerpers, technische adviseurs en aannemers samengewerkt, en ondersteunen momenteel ruim 120 unieke nieuwbouwprojecten.

Hoe Lloyd's Register kan helpen?

Comfort in passagiers- en bemanningsaccommodatie
We stellen nieuwe normen voor het ontwikkelen van producten om de veiligheid en het comfort van jachteigenaren te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is onze comfortcriteria voor passagiers- en bemanningsaccommodatie. Dit zijn geluids- en vibratiecriteria om het comfort voor zowel passagiers als de bemanning te beoordelen, en ze geven een objectieve beoordeling van verwachte comfortnormen.

Fuel Oil and Bunker Analysis and Advisory Service (FOBAS)
Wij zijn een erkende leider in het evalueren van alle klassen stookolie die in de scheepvaartindustrie wordt gebruikt. U hoeft ons maar te bellen wanneer u onmiddellijk een analyse van een brandstofmonster of technisch advies nodig hebt. Deze dienst kan het risico op motorschade of -storing helpen te verlagen en hulp bieden bij het naleven van normen.

Ship Emergency Response Service (SERS)
SERS is een systeem van wereldklasse voor het beschermen van een schip en de bemanning in het geval van een ongeluk dat de veiligheid van uw jacht in gevaar brengt. Deze 24-uurs dienst geeft nauwkeurig advies over de meest toepasselijke reactie op een gegeven crisis of noodgeval. SERS kan het verschil maken tussen een klein ongelukje en een grote ramp, en is een risicobeheermiddel dat door vele eigenaren van grote jachten wordt gebruikt.

Milieubescherming
Ons zeer uitgebreide milieuanalysepakket omvat vereisten voor oxide-uitstoot en beperking van lucht- en zeeverontreinigers door een analyse van systeemvoorzieningen. Het biedt ook een gedetailleerde beschrijving van vereisten voor de beperking van olie- en afvalwaterverontreiniging, evenals overwegingen voor aangroeiwering en ballast. Onze Green Passport-diensten voor nieuwbouwschepen en bestaande schepen helpen eigenaren ook aan de IMO-richtlijnen betreffende scheepsrecycling te voldoen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.