150 Years Netherlands

Diensten voor bulkcarriers

Toonaangevend in de classificatie van bulkcarriers

Lloyd’s Register is toonaangevend geweest in de ontwikkeling van bulkcarrierclassificatie, van hun ontstaan als de bulkcarriers van de grote meren van Noord-Amerika tot hun nu bekende status als het werkpaard van de zee.

Lloyd’s Register is toonaangevend in de ontwikkeling van het classeren van bulkcarriers; vanaf hun ontstaan als de bulkcarriers voor de grote meren van Noord-Amerika tot hun nu bekende status als het werkpaard van de zee.

Welke ervaring hebben wij?

Ruim 2000 bulkcarriers zijn onder Lloyd’s Register-classificatie gebouwd en we ondersteunen momenteel ruim 300 bulkcarrierrederijen over de wereld via ons wereldwijde netwerk van surveyors. We helpen ook eigenaren en scheepswerven de vloot uit te breiden door bulkcarriers te bouwen op scheepswerven over de hele wereld, zoals in Bulgarije, China, Taiwan, Japan, Korea en de Filipijnen.

Hoe Lloyd's Register kan helpen?

In de ontwerpfase
Op onze Plan Approval afdeling zijn teams van surveyors beschikbaar om u door onze Rules, Regulations en procedures te leiden, en om u te helpen op eenvoudige en effectieve wijze voorschriften na te leven.

Tijdens de bouw
Met behulp van de nieuwste projectmanagementvaardigheden om on-site onderzoeken te beheren, verzekeren onze teams dat het gedetailleerde werk uit de ontwerp- en plangoedkeuringsfase wordt toegepast tijdens de bouw van uw schip. Daarnaast verzekeren onze ShipRight-procedures dat de surveyors hun tijd besteden aan de belangrijkste onderdelen van uw project.

In-service
Dankzij ons wereldwijde netwerk van surveyors kunt u hulp en service krijgen waar en wanneer u die nodig hebt, zodat u technische problemen kunt oplossen en naleving van voorschriften kunt aantonen. Bovendien helpen onze ClassDirect Live-dienst en technische publicaties, zoals Bulk Carrier Focus, u om up-to-date te blijven over de huidige stand van zaken op maritiem gebied,  evenals de surveystatus van uw schip.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.