150 Years Netherlands

Uw schip

De beste klantenservice tijdens de gehele levensduur van uw schip – wat voor soort schip het ook is

De beste klantenservice tijdens de gehele levensduur van uw schip – wat voor soort schip het ook is

Wanneer u met ons samenwerkt, profiteert u van ’s werelds beste scheepvaartervaring en een organisatie die is toegewijd aan het leveren van de beste klantenservice tijdens de gehele levensduur van uw schip – wat voor soort schip het ook is.

Wij helpen risico’s te beperken door een uitgebreid dienstenpakket voor classificatie, wettelijke certificatie, technisch advies en consultancy te leveren aan ontwerpers, eigenaren en werktuigkundigen van alle bekendste scheepstypen, van LNG-schepen en Ultra Large Container Ships tot sleepboten en patrouilleboten.

Diensten voor bulkcarriers

Lloyd’s Register is toonaangevend geweest in de ontwikkeling van bulkcarrierclassificatie, van hun ontstaan als de bulkcarriers van de grote meren van Noord-Amerika tot hun nu bekende status als het werkpaard van de zee.

Voor meer informatie over Diensten voor bulkcarriers

Diensten voor containerschepen

Lloyd's Register heeft uitgebreide ervaring in en kennis van ontwerp, bouw en operationele ondersteuning van containerschepen, en is toegewijd aan het voldoen aan marktbehoeften. De meeste hedendaagse grote post-panamax schepen worden door Lloyd's Register geclassificeerd of zijn zusters van schepen die in samenwerking met ons zijn ontwikkeld.

Voor meer informatie over Diensten voor containerschepen

Diensten voor cruiseschepen

We bieden ongeëvenaarde onderzoeken voor passagiersveiligheid dankzij ons wereldwijde netwerk van surveyors, en onderhouden uitstekende relaties met onze klanten.

Voor meer informatie over Diensten voor cruiseschepen

Diensten voor gasschepen

Lloyd’s Register heeft uitgebreide ervaring in het ontwerp van gasschepen, met name LNG-schepen, waardoor u kunt verzekeren dat uw schepen hun vracht veilig leveren, met minimale risico’s voor uw reputatie en het milieu.

Voor meer informatie over Diensten voor gasschepen

Diensten voor zeeschepen

We hebben Rules and Regulations for the Classification of Naval Ships (regels en voorschriften voor de classificatie van zeeschepen) ontwikkeld. We hebben ook Naval Survey Guidance for Steel Ships (onderzoeksrichtlijnen voor stalen schepen) geproduceerd – een bijzonder waardevol referentiemiddel voor surveyors, aannemers, reparatiewerven, scheepspersoneel en anderen die zijn betrokken bij de bouw of het onderhoud van zeeschepen.

Voor meer informatie over Diensten voor zeeschepen

Diensten voor ropax-schepen

Aan het voorfront van innovatie hebben we de afgelopen jaren geholpen bij de ontwikkeling van steeds geavanceerdere schepen. We bieden ongeëvenaarde diensten door ons wereldwijde netwerk van surveyors, en bouwen uitstekende relaties met onze passagiersschipklanten op.

Voor meer informatie over Diensten voor ropax-schepen

Diensten voor tankers

Dankzij de leidinggevende rol in de ontwikkeling van de Common Tanker Rules (algemene tankerregels) en toegewijde diensten gedurende de ontwerp-, bouw- en gebruiksfase van een tanker, is het voor LR mogelijk om aan de behoeften zowel aannemers als werktuigkundigen te voldoen naarmate de vereisten van de tankermarkt toenemen.

Voor meer informatie over Diensten voor tankers

Diensten voor jachten

Wij zijn al meer dan 125 jaar betrokken bij de classificatie van zowel zeil- als motorjachten. Het eerste Jachtregister werd in 1878 gepubliceerd.

Voor meer informatie over Diensten voor jachten