150 Years Netherlands

Nieuws en evenementen

Nieuws en evenementen van Lloyd's Register die relevant zijn voor Nederland.

Bekijk de onderstaande items voor het allerlaatste nieuws over ons en toekomstige evenementen in en rond Nederland.  Klik op de koppelingen aan de linkerkant voor mediacontactpersonen of om officiële persberichten te lezen.

News

 • 11/06/2018

  Vijf valkuilen bij het uitvoeren van uw HAZOP studie

  HAZOP - HAZard and OPerability Study, ofwel gevaar- en bedrijfbaarheidsstudie, is een methode voor het identificeren en evalueren van potentiële gevaren en potentiële problemen in de bedrijfsvoering van (delen van) processen. HAZOP maakt gebruik van zogenaamde standaard gidswoorden (guide words) om eventuele procesafwijkingen en de consequenties daarvan te identificeren.

 • 06/06/2018

  Eneco Warmteproductie Utrecht B.V. behaalt IvG-certificatie

  Lloyd’s Register feliciteert Eneco Warmteproductie Utrecht met het behalen van de IvG-status. (Inspectieafdeling van de Gebruiker). Hiermee laat het inspectieteam op deze locatie zien, dat de kennis van de installatie, de processen en de onafhankelijkheid van de inspecteurs op het juiste niveau is.

 • 06/06/2018

  Nieuwe expo in Maritiem Museum: een expositie van, door en over Lloyd’s Register.

  In het Maritiem Museum Rotterdam opent op zaterdag 9 juni a.s. de tentoonstelling ‘Waterproof: Veiligheid op zee’. Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een betrouwbaar schip? Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Lloyd’s Register Nederland duikt het museum in de wereld van de scheepskeuringen.

 • 06/06/2018

  Remote Inspections bij Enerpac: universele oplossingen voor verbeterde klantgerichtheid

  Er bestaan verschillende technologieën voor verschillende soorten van remote inspecties. Van drones en robots tot het gebruik van smartphones. Het laatste is de meest handzame en door Enerpac, wereldwijde marktleider in hydraulische hogedrukgereedschappen en producten, inmiddels omarmd en heeft deze technologie als standaard testinspectie geïmplementeerd.

 • 02/05/2018

  Intredekeur van drukapparatuur zonder CE-markering

  Artikel 23 van het WBDA 2016 geeft de mogelijkheid om drukapparatuur zonder CE-markering (dus van voor 2002) in een ander EER-land - te kopen en in Nederland in gebruik te nemen binnen Nederland zonder aan de vervaardigingseisen van het WBDA 2016.

 • 02/05/2018

  EN-ISO 9606; 2017 “Geharmoniseerd”.

  Vijf jaar nadat de heersende norm voor de kwalificatie van lassers werd uitgegeven, is deze 'geharmoniseerd' met de Richtlijn voor drukapparatuur (2014/68/EU). Het nieuws is een grote opluchting voor veel fabrikanten en producenten, maar wat houdt de harmonisatie precies in? En waarom heeft die vijf jaar op zich laten wachten?

Pagina 1 van 20
    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20    Volgende
 

Forthcoming events

 • Sorry, er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen criteria.