150 Years Netherlands

2nd party inspectie

Fabrikanten moeten aantonen dat hun producten veilig zijn om mee te werken en dat ze tegelijkertijd in staat zijn bedrijfsdoelen te bereiken. Conformiteitsbeoordelingen richten zich op naleving van internationale standaarden en normen en geven u meer vertrouwen in de effectiviteit, veiligheid en bruikbaarheid van een asset.

In asset-intensieve industrieën is technische conformiteitsbeoordeling vereist om naleving van voorschriften, normen of hun eigen specificaties te verzekeren en zo veiligheid te garanderen. Op die manier worden risico’s voor het personeel, het milieu en het bedrijf gereduceerd. Fabrikanten moeten aantonen dat hun producten veilig zijn om mee te werken en dat ze tegelijkertijd in staat zijn bedrijfsdoelen te bereiken. Conformiteitsbeoordeling richt zich op naleving van internationale standaarden en normen en geeft meer vertrouwen in de effectiviteit, veiligheid en bruikbaarheid van een asset.

Eindgebruikers of aannemers (EPC’s), met name wanneer het de nieuwe bouw van industriële apparatuur betreft, kunnen technische garantie van een tweede partij vereisen om te verzekeren dat de asset die ze kopen bepaalde wettelijke vereisten, voorschriften, specificaties en/of normen naleven. Of om na te gaan dat er aan hun leveringsschema’s wordt voldaan. Zo worden risico’s voor de nieuwe bouwprojecten en daardoor voor het bedrijf gereduceerd.

Met een basis van meer dan 240 kantoren over de hele wereld en ruim 6000 werknemers heeft de Lloyd’s Register Group de reputatie verdiend van een toonaangevende leverancier van kosteneffectieve beoordelingsactiviteiten van hoge kwaliteit. Deze omvatten het nagaan of een product aan specifieke normen of specificaties voldoet, waaronder het verifiëren van een geschikt productiekwaliteitssysteem. Als er geen normen of specificaties bestaan, kunnen we deze ontwikkelen.

Met name voor sourcing-activiteiten in landen met een hoger risico, zoals het Verre Oosten, Centraal-Azië en het Midden-Oosten, waar het vaak moeilijk is de betrouwbaarheid van fabrikanten te beoordelen, heeft Lloyd's Register een Supply Chain Risk Management-programma ontwikkeld waarmee verschillende leveranciers kunnen worden beoordeeld en met elkaar kunnen worden vergeleken. Op die manier is aangepaste leveranciersinspectieplanning mogelijk, waarbij de risico’s worden aangepakt met betrekking tot de apparatuur die wordt geproduceerd.

Lloyd's Register Inspections Ltd., een dochteronderneming geheel in het bezit van Lloyd's Register, biedt resources voor leveranciersinspecties op projectbasis, voor de assets die speciale aandacht vereisen tijdens de productiefase.

Uw lokale Lloyd's Register-kantoor kan u helpen met al uw tweede partij inspecties, waar in de wereld u deze ook nodig hebt.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.