150 Years Netherlands

Containers

Wij bieden een volledig assortiment services aan de containerbranche. Wij bieden nieuwbouwcertificaten voor alle typen ISO- en offshorecontainers, goedkeuring van wijzigingen en in service-inspecties.

Containers, tankcontainers, Swap tankcontainers, ISO containers, offshore baskets, Offshore tankcontainers

Hoe kunnen wij helpen

Wij hebben toonaangevende diensten ontwikkeld in ontwerpbeoordeling, inspectie en certificering voor tal van containertypen.


Wij leveren certificering op de volgende gebieden
Tankcontainers, Swap tankcontainers, ISO Containers, offshore baskets,  offshore tankcontainers.

 

Wij bieden de volgende technische services aan

Certificering, registratie, technisch advies, ontwerpbeoordelingen, inspecties en acceptatie door eigenaren, maar ook services zoals: documentenbeheer, training van inspecteurs (CSC & ADR) en webtoegang tot certificering.

 

Wat zijn de voordelen voor u?

Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij hun operationele vloot op de meest efficiënte manier onderhouden. Services worden wereldwijd geleverd door een ervaren team van surveyors die snel en flexibel reageren op uw behoeften. Of u nu gebruiker, eigenaar of producent bent van een container, onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers bespreken graag met u waar uw behoefte ligt en welke diensten het meest relevant voor u zijn om zo efficiënt en vooral duurzaam mogelijk uw container in te zetten. 

 

Wilt u meer informatie over onze container diensten, neemt u dan contact op met uw account manager of onze Customer Service via 010 – 201 4212. U kunt natuurlijk ook het onderstaand contactformulier invullen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.