150 Years Netherlands

Onze belangrijkste expertisegebieden

Wij bieden onafhankelijke garantie aan bedrijven die met hoge risico-, kapitaalintensieve activa in de energie- en mariniersector werken, om de veiligheid van levens, eigendommen en het milieu te verbeteren. Zo kunnen onze klanten veilige, verantwoordelijke en duurzame supply chains creëren.

Onze klanten variëren van grote multinationals tot kleine lokale bedrijven, van scheepseigenaren en energiegiganten tot bedrijven die goederen aan winkels en huizen leveren. Zoveel alledaagse dingen waarop mensen vertrouwen hebben van onze hulp geprofiteerd. Vele bedrijven in de sectoren waarin we werkzaam zijn, erkennen de waarde van hun samenwerking met ons en vertrouwen op ons om hen te helpen de veiligheid, kwaliteit en bedrijfsprestaties te verbeteren.

Wij bieden onafhankelijke garantie en deskundig advies in marinier- en energiesectoren.

Marine

Onze Marine business omvat voornamelijk de classificatie van schepen, waarbij normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid worden gesteld tijdens hun ontwerp-, bouw- en gebruiksfase. Wij voeren niet alleen wettelijke inspecties uit voor nationale administraties, die door internationale scheepvaartverdragen en codes worden vereist, maar we helpen scheepseigenaren en bemanning ook de risico’s te begrijpen en de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Energy

Wij leveren conformiteittoetsingen, technische advies en bedrijfsoplossingen aan bedrijven van elke omvang en in alle sectoren binnen de energie-industrie: upstream, downstream, power en manufacturing. Onze Energy business helpt klanten de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van hun assets te verbeteren.

Management systems

Onze expertise in business assurance en managementsystemen is ook van wereldklasse. LRQA is ’s werelds toonaangevende internationale leverancier van business assurance. Ons doel is klanten te helpen managementsystemen te gebruiken om risico’s te beperken, hun bedrijfsprestaties te verbeteren en certificatie te bieden voor naleving van internationale managementsysteem normen.